شما داری قضاوت میکنی



سلام جناب.
بله بله قطعا این مورد توی ذهنم هست ولی خواه ناخواه این بازار ماینینگ بسیار بزرگتر از الآن میشه.خوبیش اینه 6ماه آینده کارت های مخصوص ماینینگ میان و این قضیه دو تکه میشه یکی گیمر ها یکی ماینر ها، این نکته خوبیه.
علاوه بر این دیگه فقط 1دلیل برای خرید کارت گرافیک نیست (بازی) بلکه بیزنس و سرمایه گذاری و کسب درآمد هم شامل میشن و قسمت وسیع تری از مردم کارت میخرن، و این یعنی واردات و فروش بیشتر که صد در صد قیمت کارت گرافیک رو کاهش میده که تنها قطعه ی کامپیوتری هستش که بسیار گران تر از قیمت بازارش هست، و دلیلش جامعه ی آماری کمی هست که کارت رو میخریدن(گیمرها). کلاً به مرور بدی و خوبی های این قضیه سر به سر میشه. هیچکس هم نمیتونه جلوی پیشرفتش رو بگیره.حتی توقف کار من.

فقط اینکه میگید شغل کاذب کمتر نشه، صحبت هاتون خوبن، ولی من بشدت مخالف اینم که یک علم یک کسب درآمد یک چیز، مخصوص دو سه نفر باشه و دو سه نفر میلیونر بشن باهاش، و بقیه له له بزنن بخاطر این قضیه. بزاریم فراگیر بشه.بزاریم همه بدونن.بزاریم همه بتونن با 1دونه کارت گرافیکشون هم 2تا سکه در ماه استخراج کنن بدون فشار به کامپیوترشون. بزاریم همه بدونن باعث میشه همه ی کساییکه میخوان کارت گرافیک دست دوم بخرن با ماینینگ و احتمال خرابی کارت آگاه باشن.
استدلال منطقی بود اگر برام مسجل شه کارتم آسیب نمیبینه به صورت تفننی شاید این کار رو انجام بدم چون بعضی سایت های خارجی برای عضویت پول میخوان سوال اول بنده اینه که آیا این پول رو میشه در قالب ویزا کارت نگه داشت دوم اینکه آیا شما اطلاع دارید این کارتهای گرافیک کی از رده ماینینگ خرج میشن و در نهایت به چه شکلی از چرخه خارج میشن